ویژگی یک حزب الهی

ساخت وبلاگ

قرآن کریمی فرماید: ویژگی مومنان حقیقی و حزب الله این است که به هنگام تعارض محبت فرزندان و بستگان و منافع حزبی و گروهی با اهداف الهی و دینی،جانب ایمان و اهل ایمان را می گیرند و با دشمنان ایمان و اهل ایمان دشمنی می ورزند،هرچند که فرزندان و بستگان و هم حزبان و طرفداران آنان باشند:

لَا تَجِدُ قَوْمًا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ يُوَادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَوْ كَانُوا آبَاءَهُمْ أَوْ أَبْنَاءَهُمْ أَوْ إِخْوَانَهُمْ أَوْ عَشِيرَتَهُمْ ۚ أُولَٰئِكَ كَتَبَ فِي قُلُوبِهِمُ الْإِيمَانَ وَأَيَّدَهُمْ بِرُوحٍ مِنْهُ ۖ وَيُدْخِلُهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ ۚ أُولَٰئِكَ حِزْبُ اللَّهِ ۚ أَلَا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ

"هرگز مردمی را که ایمان به خدا و روز قیامت آورده اند چنین نخواهی یافت که دوستی با دشمنان خدا و رسول او کنند هر چند آن دشمنان پدران یا فرزندان یا برادران یا خویشان آنها باشند. این مردم پایدارند که خدا بر دلهاشان (نور) ایمان نگاشته و به روح (قدسی) خود آنها را مؤید و منصور گردانیده و آنها را به بهشتی داخل کند که نهرها زیر درختانش جاری است و جاودان در آنجا متنعّمند، خدا از آنها خشنود و آنها هم از خدا خشنودند، اینان به حقیقت حزب خدا هستند، الا (ای اهل ایمان) بدانید که حزب خدا رستگاران عالمند."

مقام رضا، بالاتر از مقام تسلیم است، یعنى بنده نه فقط تسلیم مقدّرات الهى و امر و نهى اوست، بلکه در دل نیز به آن راضى است و از سر رضایت آن را مىrlm; پذیرد.
ایمان با کفر سازگار نیست. به نوح دربارهrlm; فرزندش گفته مىrlm;شود: <<انه لیس من اهلک>> هنگامى که براى ابراهیم ثابت شد عموى او منحرف است، از او برائت جست. <<فلما تبیّن له انه عدوّ للّه تبرّأ منه>> حتّى پیامبر اسلامrlm; از استغفار براى مشرکان منع مىrlm;شود. <<ما کان للنبى والّذین آمنوا ان یستغفروا للمشرکین ولو کانوا اولى قربى من بعد ما تبین لهم انهم اصحاب الجحیم>>
تولّى و تبرّىrlm;
در سوره مجادله بارها سخن از تولّى و تبرّى مطرح شده است که بیانگر اهمیّت دوستى با دوستان خدا و دشمنى با دشمنان خداست:
<<تولّوا قوماً غضب اللّه علیهم>>، <<لاتجد... یوادون من حادّ اللّه>>
امام رضا (ع) فرمود: <<کمال الدین ولایتنا والبرائة من عدّونا>> کمال دین، در پذیرش ولایت ما و دورى از دشمنان ماست.
به امام صادقrlm; (ع) گفتند: فلانى به شما محبت مىrlm;ورزد ولى نسبت به برائت از دشمنان شما ضعیف عمل مىrlm; کند. حضرت فرمودند: دروغ مى rlm;گوید کسى که ادّعاى محبت ما را دارد و از دشمن ما دورى نجسته است.
امام صادقrlm; (ع) فرمود: <<اوحى اللّه الى نبىّ من انبیائه قل للمؤمنین لاتلبسوا لباس اعدایى و لاتطعموا مطاعم اعدایى و لاتسلکوا مسالک اعدایى فتکونوا اعدایى کما هم اعدایى>> خداوند متعال به پیامبرى از پیامبرانش وحى فرمود که به مؤمنان بگو: مانند دشمنان من لباس نپوشند و مانند دشمنان من غذا نخورند و در چگونگى زندگى و رفتار، مانند دشمنان من نباشند، چرا که در این صورت دشمنان من محسوب مىrlm; شوند. هم چنانکه آنان دشمنان من هستند.
در حدیث آمده است: <<هل الدین الاّ الحبّ والبغض>> آیا دین، جز حبّ و بغض است؟

گپ دوستانه...
ما را در سایت گپ دوستانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 7rahjooyan7 بازدید : 122 تاريخ : جمعه 12 ارديبهشت 1399 ساعت: 14:54