بحران سازها

ساخت وبلاگ

روزنامه ابتکار- به مدیرمسئولی<<محمدعلی وکیلی>>نماینده اصلاح طلب مجلس دهم وکاندیدای ناکام انتخابات مجلس یازدهم(با ۳۲ هزار رأی)- در یادداشتی با عنوان<<نازایی ایده توازن قدرت>>به قلم <<حامد وکیلی>> نوشت:<<بحران سال۸۸را به خاطر بیاورید. اعتراضات آن روزها را چگونه می دیدید؟ گیر ماجرا به صندوق رای برمی گشت.معترضان معتقد بودند که اجازه جابجایی قدرت داده نشده استوکنشِ قانونی و مدنیآنانبا ضربه سختِ اقلیتِ در قدرت، ناکام مانده است وقوائد بازی دموکراسی رعایت نشده است. واضح است که جنس آن بحران، اعتراض به نحوه توزیع قدرت بود. لذا منطقاً نسخه نجات از بحران، تغییر در آن توزیع خاص قدرت بود. نسخه ای که البته آن زمان به آن التفاتی نشد. به همین سبب، آنبحران روی زمین کشیده می‫شد و هیچ گاه حل نشد. اینکه التهاب آن خوابید محصول این بود که یک طرف ماجرا تصمیم گرفت از آن عبور کند.بگذریم>>.

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:<<ما امروز گرفتار بحران های متعددیم و با مسائل زیادی دست به گریبانیم. از بحران ها و ابرچالش های اقتصادی تا بحران آب و چالش های زیست محیطی، از فساد و عدم شفافیت تا ناکارآمدی، از بحران های منطقه ای تا تحریم های کمرشکن و... همه بحران هایی است که در غیبت نسخه رهایی بخش، بر دستمان غمباد کرده اند.جنس این بحران ها اساساً از جنس ناکارآمدی است. یعنی راهبردهای ما در منطقه با مشکل مواجه شده؛ عمق راهبردی اقتصادی ما نتوانسته برای ما در برابر تحریم مصونیت ایجاد کند؛ شیوه حکمرانی و کشورداری ما پرهزینه شده و بهره وری لازم را ندارد؛ ساختارهای ما به قدری شفاف نیست که امکان فساد در آن حداقلی شود>>.

این روزنامه اصلاح طلب مدعی شده است که اقدامات فتنه گران در سال ۸۸ <<کنش قانونی و مدنی>> بوده و <<اقلیتِ در قدرت>> نتایج صندوق رأی را در آن سال تغییر دادند و در نهایت طیف اصلاح طلب کوتاه آمد و از ماجرا عبور کرد!

در روزهای گذشته<<علی صوفی>>از وزرای دولت اصلاحات و عضو شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان در یادداشتی درروزنامه اعتماد نوشته بود:<<انتخابات۸۸به صورتی می شود که آقای احمدی نژاد باقی می ماند و میدان رقابت مخدوش می شود وآن بلا بر سر مهندس موسوی می آید و این بلا بر سر کشور می آید، دود آن به چشم مردم می رود>>!

این روایت کذب و <<من درآوردی>> در حالی است که در سال ۸۸افرادی همچون <<محمد خاتمی>> و <<مصطفی تاجزاده>> در جلسات خصوصی صراحتا اذعان کردند که تقلبی در انتخابات صورت نگرفته، اما این افراد به دلیل فقدان وجدان اخلاقی و بی نصیب بودن از مردانگی و شرافت، از اعلام این واقعیت بدیهی در پشت تریبون امتناع کردند.

<<محمد علی ابطحی>> از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ صراحتا اعلام کرد که<<تقلب، اسم رمز آشوب بود>>. فتنه گران در سال ۸۸ با گردن کشی مقابل قانون و لگدمال کردن آرای مردم، علیه جمهوریت و در ادامه، علیه اسلامیت شورش کردند.

فتنه گران با تخریب اموال عمومی و خصوصی، ماهها کشور را به آشوب کشیده و علنا شعار دادند که<<انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است>>و...

نکته قابل توجه اینجاست کهپس از انتخابات ریاست جمهوری ۹۲، تعداد قابل توجهی از اعضای ارشد ستادهای انتخاباتی میرحسین موسوی و مهدی کروبی در دولت روحانی در پست های ارشد اجرایی مشغول به کار شدند.

عباس آخوندی، بیژن زنگنه، اکبر ترکان، محمدرضا نعمت زاده، حسین فریدون، اسحاق جهانگیری، علی ربیعی، محمد شریعتمداری، عیسی کلانتری، علی یونسی، معصومه ابتکار و...

اعضای ارشد ستادهای انتخاباتی میرحسین و کروبی در سال ۸۸ با دروغ تقلب زمینه صدور قطعنامه ۱۹۲۹ را فراهم کرده و با التهاب آفرینی در داخل و تشویق دشمن به افزایش فشار، سفره مردم را کوچک کردند.

در ادامه، اعضای ارشد ستادهای انتخاباتی میرحسین و کروبی در سال ۹۲ در دولت روحانی در پست های ارشد مدیریتی قرار گرفتند. تنها در دو نمونه،عباس آخوندی قیمت مسکن و اجاره بهای مسکن را ۶ برابر کرد و بیژن زنگنه نیز تنها در یک قلم با حذف کارت سوخت، ۱۵۰ هزارمیلیارد تومان به کشور و مردم خسارت زد.

حالا بانیان وضع موجود بجای عذرخواهی از مردم و تغییر رویه خسارت بار خود، با توهین به شعور و فهم مردم، ژست شاکی به خود می گیرند.

گپ دوستانه...
ما را در سایت گپ دوستانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 7rahjooyan7 بازدید : 114 تاريخ : چهارشنبه 13 اسفند 1399 ساعت: 17:17