چهره‌سازی علمی از یک بهایی و جاسوس اسرائیلی

ساخت وبلاگ

اخیرا نیلوفر بیانی جاسوس محیط زیستی رژیم صهیونیستی دستگیر شده در سال ۱۳۹۶

چهره سازی <a href='/last-search/?q=علمی'>علمی</a> از یک <a href='/last-search/?q=بهایی'>بهایی</a> و جاسوس <a href='/last-search/?q=اسرائیلی'>اسرائیلی</a>+عکس و سند

موفق شده است از داخل زندان مقاله ای با عنوان <<سواد اقلیمی در سرزمین نفت>> نوشته و با ایراد اتهام به کشور در حوزه مدیریت محیط زیستی، این مقاله را از طریق یک شبکه حقوق بشری آمریکایی به نام <<محققان در خطر>> (Scholars at Risk) با هدف فضاسازی علیه ایران و نمادسازی از نیلوفر بیانی به عنوان یک پژوهشگر در بند زندان، در فضای عمومی منتشر می نماید.

نیلوفر بیانی در این مقاله، سوء مدیریت نظام جمهوری اسلامی را به عنوان مهم ترین دلیل مشکلات محیط زیستی، تغییرات اقلیمی و کم آبی در ایران معرفی کرده است و آرزو می کند حرکت های سیاسی نظیر آنچه که وی جنبش <<زن،زندگی،آزادی>> می خواند با فعالیت های بین المللی برای هشدار در مورد خطر تغییرات اقلیمی هم افزایی کند.

همچنین در بهار سال گذشته نیز باهدف فضاسازی علیه ایران و چهره سازی از این جاسوس به عنوان یک محقق محیط زیستی، نشریه بین المللی نیچر (Nature) اقدام به انتشار اطلاعیه ای با هدف فشار به ایران برای آزادسازی خانم بیانی نموده بود.

بررسی های انجام شده در مورد سوابق مقالات و تحقیقات خانم بیانی پیش از دستگیری به جرم جاسوسی نشان می دهد، وی علاقه خاصی به همکاری با شبکه بهائیان در خارج از کشور در موضوعات به ظاهر علمی داشته است.

یکی از مهم ترین این همکاری ها، انتشار یک ویژه نامه با عنوان چالش های محیط زیستی ایران به همراه سایر هم تیمی های خود در موسسه جاسوسی میراث پارسیان نظیر مراد طاهباز (بنیانگذار موسسه جاسوسی میراث پارسیان)، کاوه مدنی (معاون سابق سازمان محیط زیست) و هومن جوکار (مدیر پروژه یوزآسیایی سازمان محیط زیست و عضو موسسه میراث پارسیان)، برای عباس امانت تاریخ نویس و بهایی معروف ساکن آمریکا در نشریه مطالعات ایرانی (Iran Studies) متعلق به انجمن ایران پژوهی (AIS) در آمریکا بوده که عنوان مقاله متعلق به نیلوفر بیانی در این ویژه نامه <<اکولوژی و چالش های زیست محیطی خلیج فارس>> بوده است.

در پایان همین مقاله بازخوانی بخشی از خیانت های محکومان به جاسوسی در محیط زیست

لازم به ذکر است بهائیت بشدت در انجمن ایران پژوهی (AIS) در آمریکا نفوذ دارد و بهائیانی معروفی همچون احسان یارشاطر سالها بر آن ریاست کرده اند و پس از مرگ وی جایزه ویژه این انجمن به نام او نامگذاری شده است.

عباس امانت سالها ریاست برنامه مطالعات ایران دانشگاه ییل آمریکا (YPIS) را بر عهده داشته و علاوه بر آن از همکاران احسان یارشاطر در انتشار دانشنامه ایرانیکا بوده است و کتابهایی نظیر <<از طهران تا عکا: بابیان و بهائیان در اسناد دوران قاجار>> برای تاریخ فرقه بهائیت نوشته است.

جالب اینکه پس از فرار کاوه مدنی معاون وقت سازمان محیط زیست در دولت روحانی و یکی دیگر از عناصر اصلی شبکه جاسوسان محیط زیستی از کشور در سال 1396، وی به مدت دو سال در این مرکز ایران شناسی تحت ریاست عباس امانت مشغول به کار بوده است.

در آخر همین مقاله ردپای جاسوس فراری آمریکایی- اسرائیلی را در یک روزنامه صبح می خوانیم

از دیگر افراد بهائی که نیلوفر بیانی سابقه همکاری با آنها را داشته، فردی به نام نیسان عدل پرور است که از محققان همین برنامه مطالعات ایران دانشگاه ییل به ریاست عباس امانت در آمریکا است. مهران عدل پرور پدر نیسان دبیر محفل روحانی این فرقه ضاله در شهر نیوکاسل انگلستان بوده و بزرگ خاندان مادری وی رحمت اله مهاجر است که از سوی شوقی افندی آخرین رهبر این فرقه به عنوان یکی از اعضاء موسسه ایادی امر الله که وظیفه تبلیغ و ترویج بهائیت و شبکه سازی برای این فرقه را در دنیا بر عهده دارند انتخاب شده بود.

نیسان عدل پرور در قالب یک محقق آمریکایی در دوران پس از اشغال افغانستان توسط آمریکا و با حمایت سازمان ملل به این کشور رفت و آمد داشته و در تهیه برنامه های توسعه برای این کشور و پرداختن به مساله حقوق بشر و زنان فعالیت داشته است، در این دوران نیلوفر بیانی هم که در ژنو برای سازمان ملل کار می کرده است با نیسان عدل پرور در ارتباط بوده است.


اما حاصل اصلی کار نیسان عدل پرور و نیلوفر بیانی در افغانستان ترویج فرقه ضاله بهائیت در پوشش فعالیت های بشردوستانه و یا حفاظت از محیط زیست بوده است، یک نمونه از این اقدامات ایجاد یک موسسه محیط زیستی در منطقه شیعه نشین و کوهستانی بامیان افغانستان به نام <<سازمان تحفظ ساحات کوهستانی افغانستان>> (COAM) بوده که بررسی های انجام شده در مورد عوامل محلی این موسسه نشان دهنده برقرار شدن ارتباط میان آنها با بهائیت و همچنین رژیم صهیونیستی بوده است.

راز این علاقه نیلوفر بیانی به همکاری با عناصر فرقه بهائیت را شاید بتوان در کتاب تاریخ ظهور الحق اسدالله فاضل مازندرانی تاریخ نگار این فرقه یافت که درباره نظام السلطنه مافی بزرگ خاندان مادری وی یافت که اینگونه درباره پیوند این خاندان با فرقه بهائیت اظهار نظر کرده است: <<<<میرزا حسین خان اصفهانی، الواح بسیاری از قلم حضرت عبدالبهاء خطاب بوی موجود است و عاقبت به سال ۱۳۵۸ درگذشته و خاندان عهدیه را برجای گذاشت. و از معاریف مومنات، خواهرش زوجه نظام السطنه مافی بود.>> (کتاب تاریخ ظهور الحق- اسدالله فاضل مازندرانی-جلد ۸ قسمت ۱ ص ۴۴۰-۴۴۲).

اوضاع در مورد خانواده پدری نیلوفر بیانی یعنی نوادگان یوسف بیان الممالک از درباریان قاجار هم به همین منوال است، برای مثال آراسته بیانی عمه نیلوفر بیانی با پرویز حکمت وزیر نیرو کابینه امیرعباس هویدا نخست وزیر بهایی رژیم پهلوی ازدواج نموده است.

مئیر عزری سفیر ایرانی الاصل رژیم صهیونیستی در ایران در دوران پهلوی درباره علی اصغر حکمت عموی پرویز حکمت و یکی از مهم ترین چهره های حکومت رضاخانی در کتاب خاطرات خود اینگونه عنوان نموده است: <<<<دیدار مرا با علی اصغر حکمت وزیر خارجه وقت، برنامه ریزی کرد. چندی پیش از این دیدار به من گفته شد: او از خود شماست. من به خوبی به گفته اش پی نبرده بودم، تا اینکه پس از چندی دانستم خانواده حکمت، حاخام، از یهودیان سرشناس شیراز بوده اند.>> (کتاب خاطرات مئیر عزری ترجمه غلامرضا امامی- ص 106-108)

یا در نمونه ای دیگر داماد ماه منظر بیانی عمه پدری نیلوفر بیانی شعاع الدین شفاء دیپلمات و سفیر رژیم پهلوی است، برادر وی شجاع الدین شفاء تاریخ نویس هتاک و ضداسلام، رئیس کتابخانه ملّی رژیم پهلوی و از طراحان جشن های 2500 ساله شاهنشاهی و و تغییر تقویم از هجری به شاهنشاهی در دوران این رژیم بوده است.

خانم هومن سرشار تاریخ lrm;نگار یهودی صفحه 139 در کتاب <<فرزندان استر: تاریخ و زندگی یهودیان در ایران>> اشاره می کند که خانواده شفاء از فرزندان فردی به نام حکیم هارون کاشی که یک پزشک یهودی بوده است می باشند.

1 - بازخوانی بخشی از خیانت های محکومان به جاسوسی در محیط زیست

بعد از انتشار اخباری مبنی بر احتمال تبادل یکی از محکومین به جاسوسی در حوزه محیط زیست به نام مراد طاهباز ملقب به موشه، تحلیل گران معتقدند که با توجه به جایگاه و ارتباطات طاهباز در ارتباط با سه سرویس جاسوسی انگلیس، آمریکا و موساد علیه مردم و کشور ایران، این شخص نباید وارد موضوع تبادل بشود و حتی با توجه به جاسوسی هسته ای و نظامی این افراد، شاید نیاز باشد که بار دیگر در پرونده محیط زیستی ها و به خصوص طاهباز تجدیدنظر شده و پرونده بار دیگر موردبررسی قرار گیرد که اگر این اتفاق بیفتد، احتمال حکم اعدام طاهباز وجود دارد.

این در حالی است که در تازه ترین اقدام شبکه حمایتی از جاسوسان پرونده میراث پارسیان، نشریه علمی نیچر، با انتشار تصویری از نیلوفر بیانی یکی از محکومین به جاسوسی در این پرونده مدعی شده است که مراد طاهباز و نیلوفر بیانی دو نفر از دانشمندان علمی در حوزه محیط زیست بوده اند و جمهوری اسلامی با گروگان گرفتن این افراد، به دنبال گروگان گیری است!


سرمقاله مجله نیچر درباره طاهباز و بیانی

اگرچه نه نیلوفر و نه مراد طاهباز و نه هیچ کدام یک از محکومان محیط زیستی در زمره افراد علمی در محیط زیست قرار نمی گیرند و مقاله ای علمی معتبر در نشریه های جهانی ندارند، بررسی اقدامات و همکاری این گروه با مؤسساتی که علیه منافع ایرانی و ایرانی اقدام می کردند، گوشه ای از خیانت شبکه محیط زیست را نشان می دهد.

پشت پرده ارتباطات شبکه میراث با برخی از مؤسسات و افراد

نشریه نیچر در یکی از بندهای سرمقاله خود درباره این دو جاسوس مدعی شده است که این افراد در پروژه رصد و احیای پوزپلنگ آسیایی و ایرانی در مؤسسه شبکه حیات وحش میراث پارسیان همکاری داشته اند و به همین دلیل به اتهام جاسوسی محکوم شده اند، اما واقعیت ماجرا از چه قرار است و چه اتفاقی افتاده است؟

مؤسسه حیات وحش میراث پارسیان که مدیریت آن را کاووس سید امامی - یکی از متهمان به جاسوسی برای شبکه موساد- بر عهده داشت در پروژه رصد و محافظت از یوز ایرانی فعالیت می کرد. وی مدعی بود که یک مؤسسه خصوصی است که به هیچ نهادی متصل نیست و هزینه فعالیت های خود را از طریق کمک های مردمی و حامیان محیط زیست تأمین می کند.

اما در بررسی حامیان مالی میراث پارسیان، به نکته ای بسیار حائز اهمیت می رسیم. مؤسسه ای به نام پنترا Panthera از میراث پارسیانحمایت مالی و عملیاتیمی کند. این مؤسسه زیر نظر یک افسر امنیتی بلندپایه بین المللی به نام توماس کاپلان اداره می شود و پروژه یوز در میراث، دقیقا زیر نظر پنترا انجام می گرفت.

توماس کاپلان کیست و مؤسسه پنترا چه فعالیت هایی دارد؟

در وب سایت موسسه "میراث حیات وحش پارسیان" (به ریاستکاووس سید امامی که در سال ۹۶ در بازداشت خودکشی کرد) در قسمت "ما چگونه کار می کنیم"، چنین آمده بود (که البته بعداً کل این سایت از دسترس خارج شد!):

"موسسه حیات وحش میراث پارسیان از همان ابتدای تأسیس در ارتباط با متخصصان و مشاوران برخی از سازمان های بین المللی حافظ محیط زیست بوده است. از جمله می توان به روابط پژوهشی و علمی موسسه با سازمان هایی چون انجمن حفاظت جهانی (WCS)، پنترا (Panthera) اسمیتسونین (Smithsonian) و اتحادیه بین المللی حفاظت طبیعت (IUCN) اشاره کرد. تجربه حفاظت از محیط زیست و مدیریت حیات وحش تجربه ای گران بهاست که نباید در انحصار یک گروه، سازمان یا کشور قرار گیرد.


اعتراف کاووس سیدامامی به ارتباط با موسسه پنترا

پنترایک موسسه ظاهراً غیردولتی آمریکایی است که مدعی است تنها موسسه ای است که به صورت اختصاصی از ۴۰ گونه از گربه سانان وحشی (از جمله یوز آسیایی) در سرتاسر دنیا حفاظت می کند و شبکه ای از مؤسسات غیردولتی و دانشمندان و شخصیت ها را برای تحقق این هدف به هم پیوند داده است.

بنیان گذار و رئیس هیئت مدیره این موسسه، فردی به نام دکتر"توماس (تامس) اس. کاپلان" است. کاپلان (متولد ۱۹۶۲ در شهر نیویورک) ظاهراً یک فرد ثروتمند و علاقه مند به جمع آوری آثار هنری است که فعالیت های "بشردوستانه" دارد. محیط زیست و حفاظت از گونه های طبیعی و البته شکار، از دیگر علایق جدی این فرد است.

جدی ترین نقش کاپلان در زمینه دشمنی با ایران، حمایت مالی از گروهی به نام "اتحاد علیه ایران هسته ای" (UANI) است.

این گروه که توسط مجموعه ای از ضد ایرانی ترین سیاستمداران آمریکایی (دنیس رأس، جان بولتون، جو لیبرمن، بیل ریچاردسن، مارک والاس، ریچارد هالبروک و ...) و عناصر امنیتی رژیم صهیونیستی در حد روسای سابق موساد (مئیر داگان، تامیر پاردو و...) اداره می شود.


مئیر داگان؛ رییس سابق دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) از اعضای یوآنی


جیمز ولزی؛ رییس سابق دستگاه جاسوسی آمریکا(سیا) از اعضای یوآنی


ریچارد دی لاو؛ رییس سابق دستگاه جاسوسی انگلیس (ام آی سیکس) از اعضای یوآنی


دیوید پترائوس؛ رییس سابق دستگاه جاسوسی آمریکا (سیا) از اعضای یوآنی


تامیر پاردو؛ رییس سابق دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) از اعضای یوآنی

مارک والاس (سفیر آمریکا در سازمان ملل در دوره جرج دابلیو بوش) که رئیس UANI هم هست، در واقع حقوق بگیر تامس کاپلان است.

صهیونیست ضد ایرانی که زمانی که خواهرزاده اش ناپدید شد، در مطبوعات کشورهای غربی از ارتباط میان او و وابستگی به سرویس های جاسوسی اسرائیل پرده برداشته شد، در مراسم دریافت نشان لژیون دونور از دولت فرانسه در نیویورک و به تاریخ ۵ مارس ۲۰۱۴ می گوید:

"دوستی گفت روزی ممکن است فرزندانمان از ما بپرسند که نسل ما چه کرد زمانی که دانستیم مقاصد ایرانیان چیست و [این شناخت سبب شد] من بخشی از چیزی بزرگ تر شوم. دانستن عاقبت کار دشوار است ولی این را می دانم که هرچند [سازمان] "اتحاد علیه ایران هسته ای" از خودش موشک های تاما هاوک و ناو هواپیمابر ندارد، [ولی] ما برای به زانو درآوردن ایران کاری کردیم بیشتر از کار هر گروه دیگر در بخش خصوصی و [بیشتر از کار] اغلب نهادهای عمومی [دولتی]".

محمدجواد ظریف وزیر خارجه سابق ایران، در مصاحبه ای با هفته نامه آسمان، به نقش UANI در تحریم مردم ایران اشاره می کند و می گوید: بزرگ ترین لابی فعال علیه ایران"سازمان اتحاد علیه ایران هسته ای" است.

چگونه شبکه میراث پای نیچر، بازیگر مطرح هالیوودی و بازیگر ایرانی را به میان می کشد؟

از سؤالاتی که در اذهان نخبگان ایجاد می شود، این است که چرا باید مجله معتبری چون نیچر، از شبکه جاسوسی میراث و دو نفر از محکومان این شبکه حمایت علنی کند و اعتبار علمی خود را زیر سؤال ببرد؟

البته برای پاسخ به این سؤال مشکل چندانی نداریم و با توجه به سابقه این شبکه در استفاده از شخصیت های هنری بین المللی و داخلی، مشخص می شود که چه تلاشی برای آزادی جواسیس یهودی - بهایی در حال انجام است.

با بازداشت جاسوسان محیط زیستی در سال 1396 در ایران، از جمله حامیان مهم آزادی این جاسوس ها که در چند مقطع اقدام به حمایت از آن ها کرده است، هنرپیشه معروف آمریکایی "لئوناردو دی کاپریو" است. دی کاپریو خود یک فعال محیط زیست است و بنیادی محیط زیستی به نام خود دارد، وی همچنین از سال 2014 به عنوان نماینده افتخاری سازمان ملل در امور تغییرات جوّی برگزیده شده است.

لئوناردو دی کاپریو در 6 فوریه 2019 مصادف با بهمن ماه سال 1397 پست توییتری را منتشر می کند و از طرفداران خود می خواهد به کمپینی که "مرکز حقوق بشر ایران"(ICHRI) در حمایت از این جاسوس ها شه راه انداخته است بپیوندند و بیانیه درخواست آزادی این افراد را امضاء کنند. "مرکز حقوق بشر ایران"(ICHRI) مستقر در آمریکا و متعلق به "هادی قائمی" از آشوبگران فتنه سال 88 است.


متن توییت دی کاپریو در حمایت از محکومان به جاسوسی

به هر جهت با توجه به مطالب فوق، مشخص می شود که شبکه میراث و همچنین حامیان غربی وی، برای آزادی امثال طاهباز و بیانی، از تمامی ابزار و بازوهای امنیتی - رسانه و اجتماعی خود بهره می برند تا بتوانند شبکه جاسوسی ایجاد شده در ایران را تا حد امکان از آسیب های آتی، محافظت کنند.

2-رد پای جاسوس فراری آمریکایی - اسراییلی در یک روزنامه صبح

روزنامه جمهوری اسلامی در تاریخ 19 اردیبهشت1401، در صفحه دوم، مقاله ای را از کاوه مدنی که به ارتباط با موساد و سیا متهم شده است با " تکرار دروغ خشکسالی سی ساله" منتشر کرده است.

فارغ از محتوای یادداشت مذکور، نفس استفاده از دست نوشته فردی که مأموریت نفوذ به داخل ساختارهای دولتی ایران را بر عهده داشته و توسط دیوید لیلین افسر اطلاعاتی آمریکا به مراد موشه طاهباز (جاسوس آمریکایی - اسراییلی) معرفی شده است، بسیار مهم و قابل تامل است. شاید گفته شود که دست اندرکاران روزنامه جمهوری اسلامی از سوابق این فرد مطلع نبوده اند- اگرچه این ادعا قابل تامل است - اما با یک جست وجوی ساده در اینترنت می توان دریافت که مدنی کیست و چه ماموریت هایی را بر عهده داشته است.

بازخوانی بخشی از سوابق مدنی خالی از لطف نیست:


تصویری از دیوید لیلین و مراد طاهباز در توییتر لیلین

کاوه مدنی کیست؟

به دنبال کشف شبکه جاسوسی و نفوذ کاووس سید امامی و دستگیری چند نفر از عوامل شبکه اسرائیلی - انگلیسی - آمریکایی، حرف و حدیث هایی درباره کاوه مدنی استاد دانشگاه امپریال کالج لندن هم سر زبان ها افتاد و مشخص شد مدنی یکی از متهمینی است که می بایست مشخص می شد ارتباطی میان او و دیگر عوامل شبکه جاسوسی وجود داشته است یا خیر؟ البته با فرار وی و بازخوانی برخی از اسناد مشخص شد که وی یکی از نفوذی های آموزش دیده است که با برنامه وارد دولت روحانی شده بود؛ جاسوس و نفوذی ای که تا همین اواخر، عیسی کلانتری معاون روحانی، وی را فردی نخبه و متشرع می نامید!


حضور کاوه مدنی در بین دانشجویان دانشگاه کالیفرنیا -دیویس

اما و اگرها درباره کاوه مدنی ادامه داشت تا جایی که تصاویری از مجلس مختلط رقص و عیش و نوش کاوه مدنی در رسانه های غیر رسمی و شبکه های اجتماعی منتشر شد و رسانه های حامی دولت و جریان اصلاح طلب اعلام کردند که این تصاویر برای قبل از دوران مسؤولیت مدنی است و هیچ ارتباطی به زمان حال ندارد؛ البته کاوه مدنی هم این تصاویر را تکذیب نکرد و مشخص شد جوان به اصطلاح متخصص در امور محیط زیست، در موضوعات دیگری هم تخصص دارد.

البته شبکه نفوذ در حمایت از کاوه مدنی با یک بازی روانی - اطلاعاتی در فضای مجازی و انتشار تصاویری از وی - پس از فرار از کشور - درصدد بود تا به مخاطب این مسئله را القا کنند که کاوه مدنی به دلیل عیاشی و مشروب خواری تحت تعقیب قرار گرفته و از ایران فرار کرده است... حال آن که فرار کاوه از ایران، حکایت دیگری دارد.

به گزاره دیگر، همزمان با فرار کاوه از ایران، شبکه حامی داخلی و خارجی به حمایت از وی در شبکه های اجتماعی اقدام به تولید محتوا کردند که به نوعی به مخاطب القا کند که کاوه مدنی نخبه علمی است و ایران به دنبال نخبه شکی و فرار نخبگان از کشور است.

بخشی از سوابق کاوه مدنی جاسوس آموزش دیده

کاوه مدنی عضو برنامه <<هنری هارت رایس>> در زیرمجموعه برنامه مطالعات ایران در مرکز مک میلان دانشکده علوم سیاسی دانشگاه ییل است. هنری هارت رایس، یک یهودی صهیونیست، غول حوزه املاک و مسکن در نیویورک و از حامیان مالی بزرگ اسرائیل، غول حوزه املاک بود که با سرمایه خود، این برنامه را در مرکز مطالعات ایران دانشگاه ییل راه اندازی کرد. او در راه اندازی بزرگ ترین مرکز <<خیریه>> یهودیان آمریکا را با عنوان <> نقش عمده داشت.


پروفایل کاوه مدنی در دانشگاه ایمپریال کالج لندن

مرکز مک میلان را چند تن از یهودیان صهیونیست از قبیل <<دیوید بریون دیویس>>، <<ریچارد گیلدر>> و <<لوئیس لرمن>> راه اندازی کردند[2]که هر سه از متنفذین جریان جمهوری خواهان صهیونیست آمریکا هستند و بخش عمده بورس ها و گرنت های این مرکز هم به اتباع رژیم صهیونیستی تعلق می گیرد. از این رو، مسؤولان و دست اندرکاران و هیأت علمی این مرکز را عمدتاً یهودیان تشکیل می دهند و این در صفحه معرفی <<افراد>> این مرکز قابل مشاهده است.[3] در برنامه <<مطالعات ایران>> مرکز مک میلان، یکی از چهره های محوری، <<عباس امانت>>، استاد بهایی دانشگاه یِیل است.


پروفایل کاوه مدنی در مرکز مک میلان


نام عباس امانت در مرکز مک میلان

دانشگاه <<ییل>> در کنار دانشگاه <<هاروارد>>، از مراکز اصلی همکار سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در پروژه های دانشگاهی حوزه اطلاعات و امنیت ملی آمریکا است و یکی از مراکز اصلی تأمین نیروهای متخصص و کارشناسان آکادمیک سیا، دانشگاه ییل است.

در زیر چند نمونه از مقالات نشریات آمریکایی درباره این پیوند قدیمی میان سیا و ییل را ملاحظه می کنید:


نیویورک تایمز: ییل، یک مهدکودک بزرگ برای پرورش جاسوس


<<مدرک ییل، یک دارایی برای سیا>>

کاوه مدنی در سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷، با <<برنامه حمید و کریستینا مقدم برای مطالعات ایران>> در دانشگاه استفورد همکاری داشت. این برنامه، ذیل بخش مطالعات ایران استفورد، تحت مدیریت <<عباس میلانی>>، از چهره های ضدانقلاب و از کارشناسان پای ثابت بی بی سی فارسی و تلویزیون صدای آمریکا اداره می شود که رادیکال ترین مواضع را علیه جمهوری اسلامی ایران می گیرد.


همکاری با پروژه <<ایران ۲۰۴۰>> دانشگاه استنفورد با مدیریت عباس میلانی


عباس میلانی، مدیر برنامه مطالعات ایران حمید و کریستینا مقدم در دانشگاه استنفورد


معرفی پروژه ایران ۲۰۴۰ در سایت دانشگاه استنفورد / rlm;همکاری‬ مدنی با پویا آزادی

این پروژه، یک برنامه تحقیقاتی برای ارزیابی منابع استراتژیک ایران در حوزه های مختلف از قبیل کشاورزی، آب و انرژی است و قطعاً سفارش دهنده این تحقیقات نمی تواند یک فرد عادی باشد، بلکه قطعاً پای نهادهای حکومتی آمریکا و به طور خاص نهادهای اطلاعاتی این کشور در میان است. مدیر <<پروژه ایران ۲۰۴۰>>، <<پویا آزادی>> است که تخصص او حوزه <<آب>> است. آزادی به همراه حسن دهقان پور، مهران سهرابی و <<کاوه مدنی>>، پژوهشی را برای پروژه ایران ۲۰۴۰ در حوزه <<نفت>> و ذخایر نفتی ایران انجام داده اند!

در دیدار رمضانی مقام معظم رهبری با اساتید دانشگاه در تاریخ 8/3/1398، معظم له در فراز ابتدایی سخنان خود هشداری مهم را جهت توجه دادن به اجراء نوعی از پروژه هایی ضد ایرانی ابراز می دارند و با نام بردن از "پروژه ایران 2040 دانشگاه استنفورد"، آن را نمونه و مصداق بارز این نوع از پروژه ها بیان می کنند.

رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار فرمودند:<<حرکت علمی و پیشرفت های دانشگاه ها در دهه های اخیر به معنی واقعی کلمه چشمگیر و برجسته است اما جریانی با سرمنشأ خارجی و با امتداد داخلی سعی دارد با بی ارزش نشان دادن و یا کوچک شمردن حرکت علمی کشور و پیشرفت های به دست آمده، مردم و جوانان را ناامید کند.>>

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر سازمان یافته بودن این جریان افزودند:<<یک نمونه از این جریان، "پروژه ۲۰۴۰ دانشگاه استنفورد برای ایران" است که هدف آن، زیر سوال بردن پیشرفت های علمی و دانشگاهی است و متأسفانه عده ای هم در داخل در حرکتی مرکب از خباثت و خیانت با آنها هم صدایی می کنند.>>

گپ دوستانه...
ما را در سایت گپ دوستانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 7rahjooyan7 بازدید : 57 تاريخ : چهارشنبه 18 مرداد 1402 ساعت: 17:38